Hagebyveien 40, 3731 Skien
91 68 75 22

Om oss

Historien om Minzo

Historien om Minzo reflekterer min reise gjennom markedsførings-jungelen. Mitt navn er Adi Gashi, og Minzo er et konsept som jeg selv savnet som en ambisiøs bedriftseier. Jeg er en «fagnerd», og sammen med mine dyktige kollegaer har vi satt sammen et dynamisk team.  Sammen er vi ledene på vårt felt Norge.

Etter fullføringen av min Bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring i Norge, bestemte jeg for å anvende alt jeg lærte gjennom 3 år, i praksis. Jeg ville skape noe, Resultatet ble et internasjonalt varemerke som vi har ekspandert til 18 land over hele verden på kun to år, og vi det er fortsatt i sterk vekst.

Minzo ble stiftet som et resultat av denne svært verdifulle erfaring jeg har anskaffet meg, gjennom to svært spennende og lærerike år. Derfor bruker jeg og Minzo-teamet vår kompetanse og lidenskap til å utforme digitale strategier som gir vekst for våre kunder. Vi tilbyr en totalløsning, slik at du kan gjøre det du kan best.

Minzo leverer tjenester innen Strategisk konsultasjon, rådgiving, analyse av ditt marked, dine konkurrenter, posisjonering og merkevarebygging.

Vi har kun sett starten på sosiale medier, Bedrifter som invester tid og ressurser på dette

Ofte kan det være vanskelig å avgjøre hvor bedriften skal binde opp sitt markedsføringsbudsjett. Sosiale medier er desidert den kanalen med størst potensial. Bedrifter som investerer ressurser på sosiale medier vil kunne oppnå en ekstrem konkurransefordel.

Til slutt implementerer vi dette inn i effektive løsninger som skal skape resultater. Vi elsker våre kunder og vi lykkes kun når våre kunder lykkes.